akciznamarka

Novčanice   Pasoši   ID kartice   Platne kartice   Vrednosni i zaštićeni papiri   Čekovi i čekovne kartice   Kontrolne akcizne markice   Poštanske marke   Kovanice

Kontrolne akcizne markice

Visokozaštićeni proizvodi ZIN-a doprinose uvođenju prometa cigareta, alkoholnih pića i kafe u legalne tokove ekonomije, kao i obezbeđenju akciznih prihoda u budžetu Republike Srbije.

Od početka primene akciznih markica za ove artikle, ZIN ih uspešno izrađuje ispunjavajući rokove, količine i sve aspekte bezbednosti. ZIN je u mogućnosti da samostalno izradi akcizne markice prema najvišim evropskim i svetskim standardima i u skladu sa zahtevima kako najvećih domaćih proizvođača, tako i prema standardima najvećih svetskih korporacija, posebno u oblasti proizvodnje cigareta i lekova.

Kontrolne markice za proizvode poput lekova, brašna i poljoprivrednih proizvoda sa zaštićenom geografskom oznakom i imenom porekla obezbeđuju zaštitu interesa kako države, tako i krajnjih potrošača – građana koji su na taj način zaštićeni i sigurni da koriste registrovane i ispravne proizvode namenjene lečenju i ishrani.